Επιδότηση τουριστικών καταλυμάτων / ενοικιαζόμενων δωματίων

Επιδότηση τουριστικών καταλυμάτων / ενοικιαζόμενων δωματίων

Τα τουριστικά καταλύματα μπορούν να επιδοτηθούν μέσω τοπικών προγραμμάτων LEADER. Τα ενεργά προγράμματα Leader  μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας.

Επιπλέον τα τουριστικά καταλύματα μπορούν να επιδοτηθούν από προγράμματα ΕΣΠΑ όπως στο πρόγραμμα Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει λήξει.

Αναμένουμε νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τα τουριστικά καταλύματα στις αρχές του 2023.

Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ του τουρισμού το 2018 η εταιρεία μας είχε 98% επιτυχία στους φακέλους που καταθέσαμε.

Στην εταιρεία μας έχουμε επενδύσει στην λεπτομέρεια και στο έλεγχο των προτάσεων πριν την υποβολή τους ,για αυτό έχουμε και υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Μπορείτε να δείτε από το site μας τις εγκρίσεις στο πρόγραμμα του τουρισμού και γενικότερα τις εγκρίσεις των προγραμμάτων ΕΣΠΑ από την εταιρεία μας.

Τα στελέχη της εταιρείας μας εκτός από την μεγάλη εμπειρία στην κατάθεση τεχνοοικονομικών μελετών για επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ και του αναπτυξιακού νόμου, έχουν εμπειρία και στην αξιολόγηση αυτών των προγραμμάτων.

Αναλαμβάνουμε την υποβολή της πρότασης και στην συνέχεια μετα την έγκριση του προγράμματος αναλαμβάνουμε και την υλοποίηση των εκταμιεύσεων.

Τα στελέχη της εταιρείας μας είναι ενταγμένα:

  • στο μητρώο αξιολογητών του ΕΦΕΠΑΕ
  • στο μητρώο αξιολογητών του Αναπτυξιακού νόμου
  • στο μητρώο ελεγκτών του Αναπτυξιακού νόμου (Ε.Μ.Π.Ε)

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για τον τουρισμό μπορείτε να γραφτείτε στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα, ακολουθήστε μας στην ομάδα μας στο facebook εδώ

Γραφτείτε για να ενημερωθείτε για τα ενεργά προγράμματα ΕΣΠΑ
Let's keep in touch
Πρόσφατα