Βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία για προγράμματα ΕΣΠΑ

Βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία για προγράμματα ΕΣΠΑ

Η ΑΛΦΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ τιμήθηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Υπηρεσίες Ένταξης στον Αναπτυξιακό Νόμο & στο ΕΣΠΑ»

Με παρουσία περίπου 200 στελεχών από τον κλάδο της οικονομικής διοίκησης και της λογιστικής από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής των Finance & Accounting Awards 2023 powered by Prosvasis, στο Sofitel Athens Airport.

Η ΑΛΦΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία «Υπηρεσίες Ένταξης στον Αναπτυξιακό Νόμο & στο ΕΣΠΑ» για την αποτελεσματικότητά της και τα ποσοστά επιτυχούς ένταξης των επενδυτικών σχεδίων που έχει αναλάβει.

Με μεθοδική εργασία και βαθιά γνώση των απαιτητικών διαδικασιών των προγραμμάτων, με πολύχρονη εμπειρία και συνεπή μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των επιδοτούμενων προγραμμάτων αλλά και με ουσιαστική δέσμευση και ζήλο για την εργασία μας, καταφέραμε να πετύχουμε την υψηλότερη διάκριση.

Η αναγνώριση αυτή από την κριτική επιτροπή με επικεφαλής τον καθηγητή κο Γεώργιο Βενιέρη αλλά και κυρίως η εκτίμηση που μας δείχνουν οι επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται τα επιχειρηματικά τους σχέδια, μας γεμίζουν χαρά και ικανοποίηση.

Εμείς, η ομάδα της ΑΛΦΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με επιμέλεια για τα σχέδιά σας με ακόμα περισσότερο ζήλο!

Μπορείτε να δείτε εδώ το video από την βράβευση.

Μπορείτε να δείτε εδώ την ανακοίνωση των βραβείων.

Let's keep in touch
Πρόσφατα