Δίκτυο συνεργατών

Δίκτυο συνεργατών

Η εταιρεία μας ΑΛΦΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ  αναζητά αξιόλογους συνεργάτες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια που θα λειτουργήσουν ως Συνεργάτες για την προώθηση των επιδοτούμενων προγραμμάτων σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Η εταιρεία μας έχει πελάτες και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και θέλουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το δίκτυο συνεργατών μας.

H Εταιρεία  μας έχει ως κύρια δραστηριότητα την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, πάνω σε θέματα που αφορούν επιδοτούμενα ευρωπαϊκά και αναπτυξιακά προγράμματα.

Ενδεικτικά προγράμματα που διαχειριζόμαστε είναι τα εξής:

  • Αναπτυξιακός νόμος
  • Προγράμματα ΕΣΠΑ για υφιστάμενες επιχειρήσεις
  • Προγράμματα ΕΣΠΑ για υπό σύσταση επιχειρήσεις
  • Επιδοτούμενα δάνεια ΤΕΠΙΧ
  • Τοπικά προγράμματα Leader
  • Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως Interreg ,Horizon 2020

Πως μπορείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών και ποια είναι η διαδικασία

Για κάθε πελάτη που ο συνεργάτης συστήνει στην εταιρεία μας και γίνεται πελάτης, ο συνεργάτης θα λαμβάνει προμήθεια από την συνολική αμοιβή της εταιρεία μας για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Οι προμήθειες θα καθοριστούν από την αρχή της συνεργασίας με συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας μας και του συνεργάτη.

Αν θέλετε να γίνεται Συνεργάτης της εταιρείας μας και να ενταχθείτε στο δίκτυο των συνεργατών μας , συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ο υπεύθυνος του τμήματος των συνεργατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

[popup_trigger id=”79162″ tag=”h6″]Γραφτείτε στην φόρμα για να σας ενημερώσουμε για την συνεργασία[/popup_trigger]

 

Let's keep in touch
Πρόσφατα