Πρόγραμμα Leader για την στήριξη της τοπικής ανάπτυξης στην περιοχή της Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER

Πρόγραμμα Leader για την στήριξη της τοπικής ανάπτυξης στην περιοχή της Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας

Οι προκηρυσσόμενες υποδράσεις είναι​:

  • 19.2.2.3 Ενίσχυση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής.
  • 19.2.2.4 Ενίσχυση επενδύσεων στους τομείς της βιοτεχνίας, χειροτεχνίας, παραγωγής ειδών μετά την 1η μεταποίηση, και του εμπορίου με σκοπό την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής
  • 19.2.2.5 Ενίσχυση επενδύσεων παροχής υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού (παιδικοί σταθμοί, χώροι αθλητισμού, πολιτιστικά κέντρα, κλπ) με σκοπό την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής.
  • 19.2.3.1 Οριζόντια εφαρμογή μεταποίησης, εμπορίας και/ή ανάπτυξης γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα γεωργικό προϊόν με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής.​
  • 19.2.3.3 Οριζόντια εφαρμογή ενίσχυσης επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού με σκοπό την εξυπηρέτηση των στόχων της τοπικής στρατηγικής.
  • 19.2.6.2 Επενδύσεις σε δασοκομικές τεχνολογίες και στην επεξεργασία, κινητοποίηση και εμπορία δασικών προϊόντων.
Περιοχή εφαρμογής

Νομός Εύβοιας

Η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος αποτελείται από τους Δήμους Διρφύων-Μεσσαπίων, Ερέτριας, Ιστιαίας -Αιδηψού, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας & Χαλκιδέων.

Eξαιρείται από την περιοχή παρέμβασης το ΔΔ Χαλκιδέων, λόγω πληθυσμού.​

Υποβολή προτάσεων

21/6/2023 έως 4/9/2023

[popup_trigger id=”74636″ tag=”h6″]Για περισσότερες διευκρινήσεις γραφείτε εδώ[/popup_trigger]

Let's keep in touch
Πρόσφατα